Onze diensten

Maatwerk

Een modern tv-meubel of een volledige landelijke inrichting, alle werken worden met dezelfde vakbekwaamheid en oog voor detail uitgevoerd. Hierbij gaat kwaliteit en expertise hand in hand. 

Renovatie & nieuwbouw

Bij renovatie- en nieuwbouwprojecten nemen wij graag de planning en organisatie van u over. Elke fase wordt zorgvuldig voorbereid en besproken met de klant.

U kan bij ons terecht om uw interieurdroom te laten verwezenlijken tot een droominterieur. Al dan niet samen met een (interieur)architect.

Vloerbedekking en tegelwerken

Parket, laminaat, keramische tegels, gietvloeren, microtopping, … voldoende keuze om voor u de gepaste vloer- of wandbekleding te vinden. Samen bespreken we welke keuze voor uw interieur het meest geschikt is.

Gyproc

Eén van onze specialisaties is het plaatsen van gyproc. De mogelijkheden van gyproc zijn eindeloos en zeer flexibel. Het resultaat is strak en mooi af te werken.

Binnendeuren

Op zoek naar een binnendeur op maat? We werken samen met enkele op en top gespecialiseerde en gerenommeerde deurenfabrikanten waardoor we u de meest geschikte binnendeur kunnen bezorgen die past bij uw interieur.

Buitenschrijnwerk

Ook voor buitenschrijnwerk kan u bij ons terecht. We plaatsen ramen, deuren, luiken, kroonlijsten en ook gevelbekleding. Houten bijgebouwen, tuinhuizen en carports horen ook zeker bij de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor extra info hieromtrent. We helpen je graag verder.

Heb je vragen of wil je graag een project bespreken? Neem zeker contact op.

Waaraan hechten wij veel belang?

Uiteraard is voor ons de klantentevredenheid de belangrijkste prioriteit. Hoe proberen we hier steeds voor te zorgen:

  • Duidelijke communicatie

  • Goede besprekingen vooraf en tijdens de werken

  • Kwaliteitsvol materiaal

  • Kwaliteitsvolle afwerking

Hoe gaan we te werk?

Concept en offerte

In een eerste fase gaan we samenzitten met de klant om een duidelijk beeld te krijgen van wat de klant eigenlijk wilt. Hierdoor ontstaat een ontwerp waarin uw wensen, zoals stijl, materialen en budget worden opgenomen.

Ook hier zorgen we voor advies waar onze jarenlange ervaring goed van pas komt.

Wij zorgen voor een planning en de organisatie.

Creatie en uitvoering

Wanner we overgaan tot de creatie en uitvoering, zorgen we er steeds voor dat alles kwaliteitsvol en degelijk wordt gemaakt met oog voor detail en afwerking.

Bij ons kan je er zeker van zijn dat je vakwerk krijgt.